Vigtige sygeplejersker

Af Søren Rasmussen

Helle Kruse Hansen, næstformand i Dansk Sygeplejeråd, Kreds Syddanmark, er ked af, man i JydskeVestkysten, kunne læse om besparelserne på Seniorområdet. Dermed kunne et par sygeplejersker se deres job muligvis være i fare.

Jeg har fuld forståelse for, at det er en ubehagelig situation. Det er dog prisen for, at leve i et åbent demokrati. Her kan alle f.eks. se Seniorudvalgets dagsorden før møderne, og efterfølgende se referatet. Det kan pressen også og derfor kommer der naturligvis omtale – også af noget så vigtigt, som besparelser og hvor de rammer.

Jeg tror meget på vigtigheden af, at være åben om det vi som byrådsmedlemmer laver. Hvis vi laver noget der ikke kan tåle, at stå i en åben dagsorden eller i avisen, er det jo galt. Så jeg er helt afgjort tilhænger af åbenhed, debat og samtale om det Byrådet laver.

Jeg er i høj grad også tilhænger af, at vi skal behandle vores medarbejdere ordentligt. Jeg er ked af hver medarbejder vi sparer væk og jeg glæder mig over hver stilling vi bevarer. Hvis man kender ledelsen på seniorområdet i Kolding Kommune, så vil man vide, at de dygtige medarbejdere selvfølgelig vil søges omplaceres til andre opgaver, hvor deres mange gode kvaliteter kan gøre nytte.

Søren Rasmussen
Formand for Seniorudvalget
Dansk Folkeparti
Primulavej 7
6000 Kolding