Skip to content

Svar til Knud Erik Langhoff

Af Søren Rasmussen

Knud Erik Langhoff undre sig over, at Seniorudvalget har udsat sit møde i oktober til november. Langhoff der holder meget af konflikter og problemer, får straks den tanke, at der må ligge noget mistænkeligt bag. Han finder også på, at Seniorudvalget endnu ikke har taget stillig til, hvad der skal ske i den ulykkelig sag med hjemmehjælp i hjemmet med videoovervågning.
Udvalgsmødet i oktober er flyttet til november, fordi et udvalgsmedlem ikke kunne deltage, og det var ikke muligt at finde en ny mødedato i denne måned. Vi undersøgte så om der var presserende sager. Det var der ikke, og så udsatte vi mødet til november.
Vi kunne godt have afholdt mødet uden vedkommende, men alle udvalgsmedlemmer finder arbejdet så interessant og vigtigt, at vi prøver at tage hensyn, så alle kan være med i de vigtige debatter og afgørelser i udvalget. Vi står sammen om det gode samarbejde.
Så vil Langhoff gerne vide, hvorfor vi ikke ”træder sammen” og behandler sagen om videoovervågning. Han forestiller sig åbenbart, at vi skulle have siddet på hænderne, og at vi først nu skal til at behandle sagen. Men sådan kan man jo ikke drive en kommune. Vi sidder med ansvar for andre mennesker og økonomien, så vi har for længst taget stilling til, hvad der skal ske.

Søren Rasmussen
Formand for Seniorudvalget
Dansk Folkeparti
Primulavej 7
6000 Kolding
og
Birgitte Kragh
Næstformand for Seniorudvalget
Venstre
Hjarupvej20
6640 Lunderskov