Skip to content

Sæt ikke Kolding helt i stå

Af Søren Rasmussen

Det er historisk, at Koldings erhvervsliv stiller med omkring 66 millioner kr. til en investering i et projekt til udvikling og gavn for hele kommunen.
Et stort moderne stadion til både sportslige begivenheder, koncerter og meget andet. Store muligheder til fælles gavn og glæde for hele kommunen.
Noget der virkelig giver os muligheder. Jeg tror de fleste, der er gamle nok, kan huske, da Whitney Houston gav koncert på Kolding Stadion. For mig at se ville der være meget positivt, om store koncerter jævnligt fandt vej til Kolding. Måske kan man også huske den begejstring og det sammenhold det gav, da KIF spillede i bedste række. Det har vi muligheden for og endda med et imponerende økonomisk tilskud fra lokale erhvervsfolk.

Kolding Byråd skal bidrage med 33 millioner kr. Men de penge er i budgettet. Det tidligere Byråd har nemlig afsat omkring 110 millioner kr. til anlæg de næste tre år. Så selv om man brugte 33 millioner kr. til et stadion, ville Byrådet stadig have store beløb til mange andre anlægsopgaver. Bl.a. bofællesskaber for handicappede, skoler, børnepasning og andet godt. Desværre siger Byrådets nye flertal nej til de mange millioner fra erhvervslivet og dermed et nyt stadion.

Min klare opfordring er, at det flertallet i Byrådet ikke vender erhvervslivet og udviklingen af Kolding ryggen. Flertallet taler og skriver rigtig meget om planer, styring og begrænsning. Men det er altså handling og udvikling vi har brug for.

Søren Rasmussen
Gruppeformand for Dansk Folkeparti i Kolding Byråd
Primulavej 7
6000 Kolding