Skip to content

Nej til nedskærings-samfundet

Af Karsten Brønnum

Danmark er blevet et nedskæringssamfund. Senest har Rigshospitalet oplyst, at fødende uden komplikationer skal sendes hjem fire timer efter fødslen.

Og det er bare toppen: Der skæres ned på SU, der skæres ned på uddannelse – der går snart ikke en dag hvor vi ikke hører om nye besparelse, der – som altid når det offentlige skal spare – går ud over samfundets svageste.

Det er ikke velfærdsstaten værdigt.

Vi må stoppe med at bruge pengene forkert. Vi kan ikke blive ved med at spare og spare og stadig bilde os ind, at Danmark er et af verdens førende velfærdssamfund, samtidig med at milliarderne vælter ud af statskassen til alt fra multinationale økonomiske svindelere til illegale, økonomiske migrantstrømme.

Danmark som samfund må standse op nu og finde ud af, hvilke værdier vi som samfund sætter højest: Omsorg for vore egne borgere – eller omsorg for vores image hos Merkel, Macron og andre superglobalister?

Jeg ved godt hvad jeg vil foreslå: Et Danmark, hvor hensynet til borgerne altid står øverst. Der er meget vi kan og skal passe på sammen.
Med venlig hilsen
Karsten Brønnum 🇩🇰🇮🇱
Dansk Folkeparti
Kandidat til Folketinget
Sydjyllands Storkreds / Kolding Nordkreds