Skip to content

Medborgerhus i Seest

Af Gunner Nielsen

Jeg glæder mig over, at der er fuld gang i renoveringen af aktivitetshuset i Vonsild på Catolhavegyden. Det ser ud til at blive både stort og dejligt. Det er rigtig godt for seniorerne i Vonsild. Der er også gang i forsamlingshuset i Vonsild.
I Seest kunne vi også godt trænge til medborgerhus. Både for seniorerne, der gerne vil have et sted at mødes og lave aktiviteter, men bestemt også for rigtig mange andre grupper; dagplejere, lokalhistoriske forening, ungdomsgrupper og meget andet.
Seestborgerne Per Andersen og Mikael Krogh har taget et rigtig godt initiativ med at undersøge om den tidligere tandklinik kan bruges eller de andre muligheder der er i Seest. Den 18. september er der stormøde om medborgerhuset og jeg opfordre alle interesserede til at møde frem.
Jeg har stor respekt for de to initiativtageres arbejde og er meget enig i, at Seest i den grad trænger til et medborgerhus. Der har med jævne mellemrum været talt om et medborgerhus siden Seestkatastrofen. Nu er det på tide der kommer handling bag ordene.

Gunner Nielsen
Kandidat til Ældrerådet
Skovlundvej 52
6000 Kolding