Massive investeringer i idrætten

Af Søren Rasmussen

De konservatives Knud Erik Langhoff er ”målløs” over Byrådets aftale, som indebar store investeringer i idrætten i Kolding Kommune.

Dansk Folkeparti er gået til valg på, at arbejde for bl.a. bedre idrætsfaciliteter. Derfor kan det ikke overraske, at vi naturligvis kæmper for at få det gennemført.

Regeringen og Folketinget gav Kolding Byråd mulighed for, at fremrykke investeringer. Det lykkedes, at få følgende med: Opgradering af Kolding Stadion med bl.a. lysanlæg og varme i banen. Nyt atletikstadion. Nyt Cricket-anlæg i Seest. Kolding Boldklub får nyt lysanlæg og der er midler til en ny kunstgræsbane.

Økonomien er også på plads. For i forbindelse med budgetforliget sidste år, er der afsat midler til investeringer i anlæg og der er også en pulje til uforudsete udgifter. Så der er penge til både renter og afdrag – og yderligere investeringer.

Vi har også gjort det klart, at når vi var med til budgetforliget hvor der skulle spares, så var det dels for at redde hvad reddes kunne, men også fordi vi vil have indflydelse på hvad pengene skal bruges på, nu da økonomien er rettet op. Bl.a. sagde vi at de udsatte skulle tilgodeses. Derfor kom der også penge til Folkekøkkenet og Café Paraplyen. Sådan kan man forvente at Dansk Folkeparti bliver ved med, at arbejde for det vi lover.

Det er mit indtryk, at arbejdet i Byrådet altid været et stort mysterium for Langhoff. Hans præstation som spidskandidat resulterede i at Det Konservative Folkeparti, efter omkring hundrede år i Kolding Byråd, røg helt ud.

Søren Rasmussen
Viceborgmester
Dansk Folkeparti
Primulavej 7
6000 Kolding