Skip to content

Lad os samarbejde

Af Søren Rasmussen

Selv om der ikke er den store forskel på budskaberne fra partier og kandidater, så lykkes det alligevel for mange, at ende i konflikt. Skal man have en plan til år 2030 eller 2040 eller slet ingen? Selv det kan man få en konflikt ud af. Indholdet er, underligt nok, ikke vigtigt.
Der er så meget godt ved lokaldemokratiet. Jeg glæder mig altid over, at det er så kort afstand til os der er byrådsmedlemmer. Det at man kan mødes i LIVA, i gågaden eller hvor man nu færdes og tale om det er er vigtigt for én.
Lige så vigtigt, er samarbejdet i vores lokale demokrati. Samarbejde med borgerne, samarbejde med virksomheder, medarbejdere, foreninger, klubber osv.
Jeg har haft den glæde at være formand for Seniorudvalget i tre perioder, de år har været præget af et tæt og godt samarbejde i udvalget. Jeg har også haft fornøjelsen af, at være formand for Fritids- og idrætsudvalget i denne periode. Her har arbejdet også været præget af et godt og tillidsfuld samarbejde på tværs af partierne. I de 12 år som viceborgmester, har der i hele Byrådet været et bredt samarbejde.
Jeg mener det er en styrke med bredt samarbejde. Vi skal ikke til at have blokpolitik, hvor en stor gruppe bliver holdt ude. Vi skal skabe løsninger til gavn for flest muligt, gerne for alle. Derfor går jeg til valg for et fortsat bredt samarbejde i Kolding Byråd, under en stærk og stabil ledelse.

Søren Rasmussen
Viceborgmester og borgmesterkandidat
Primulavej 7
6000 Kolding