Kære Pleje bliver i Kolding Kommune

Af Søren Rasmussen

JydskeVestkysten bringer i Kolding sektionen, fredag den 18. oktober, et læserbrev fra en Sabrina Schrøder og ”Kære Pleje-teamet” i Horsens, om forhold i Fredericia. Læserbrevet kan let misforstås, og man kan tro det handler om Kolding. Særligt fordi det bringes på Kolding-siderne.

Det er meget vigtigt for mig, at slå fast, at Kære Pleje bliver i Kolding Kommune og der er ingen grund til bekymring blandt de mange tilfredse mennesker der får hjemmehjælp fra Kære Pleje.

Den private hjemmehjælp i Kolding Kommune, har netop været i udbud. Det skal den efter en årrække. Kære Pleje og Svane Service vandt udbuddet og fortætter med uændret, at leverer hjemmehjælp.

Det har været vigtigt for mig og hele Seniorudvalget, at der er så meget stabilitet om hjemmehjælpen som muligt. Vi har netop haft en seks årig periode uden problemer og vi har en klar forventning om, at det også vil være tilfældet i den kommende periode. For at opnå dette, har vi lagt større vægt på kvalitet frem for økonomi.

Læserbrevet omtaler også, at der skal spares på hjemmehjælpen, det er heller ikke tilfældet i Kolding Kommune. Som nævnt har vi lagt vægt på kvalitet frem for økonomi og det er kun to år siden, at vi i Kolding Kommune fik afsat ekstra 90 millioner kr. til hjemmehjælpen over fire år. Derudover justeres seniorudvalgets budget årligt, for det stigende antal ældre medborgere.

Tak til Kære Pleje og Svane Service for godt samarbejde, jeg glæder mig over det fortsætter.

Søren Rasmussen
Formand for Seniorudvalget
Dansk Folkeparti
Primulavej 7
6000 Kolding