Skip to content

Godt nytår

Af gu

Som formand for Dansk Folkeparti i Kolding kommune, vil jeg gerne ønske alle et godt nytår.

Set i lyset af de vanskeligheder Dansk Folkeparti er i på landsplan, fik vi et godt valg til Byrådet i Kolding Kommune. Både Søren Rasmussen og Molle Lykke Nielsen fik flotte personlige stemmetal og blev genvalgt. Søren Rasmussen fik endda flere personlige stemmer end ved sidste valg, hvilket kun skete få steder i Danmark, for Dansk Folkepartis kandidater.

Vi er dybt taknemmelige for hver en stemme og vi vil gøre alt for, at omsætte dem til indflydelse og resultater. Vi er aldrig ude af arbejdstøjet og du kan altid henvende dig. Man kan – som altid – regne med, at vi vil arbejde hårdt for det vi har, sagt i valgkampen. Vi er indstillet på konstruktivt, at samarbejde for at opnå resultater.

Jeg kan læse der nu er ryster fremme om et opgør, med den fremgang der er sket de sidste 12 år. Dem der er længst fremme med de tanker, har selv været en del af beslutningerne. Jeg mener også, at de helt glemmer det frygtelige kaos, som lå forud for valget i 2009. Hvor Kolding Kommune var kørt i sænk. Det skal vi under ingen omstændigheder tilbage til.

Jeg håber partierne, på tværs af Byrådet, i stedet vil fortsætte et bredt og konstruktivt samarbejde, til gavn for alle borgere, i alle dele af Kolding Kommune.

Gunner Nielsen
Formand for Dansk Folkeparti
Skovlundvej 52
6000 Kolding