Flot Nordisk Mesterskab i Kolding

Af Søren Rasmussen

Jeg havde æren af at byde velkommen til Nordiske Mesterskaber i karate i Sydbank Arena.
Takket være de to klubber; Kaizen Do og Asia Sports Center var der arrangeret et stort og flot stævne.
Der var deltager fra 8 nationer: Estland, Finland, Island, Letland, Lithauen, Norge, Sverige og selvfølgelig Danmark.
Landene havde sendt deres bedste kæmpere. Hvilket naturligvis gav nogle rigtig gode og interessante kampe.
Der deltog 250 kæmpere, næsten 50 dommere og omkring 60 helt uundværlige frivillige fra hele landet. Det var meget imponerede.
Jeg er meget glad for, at klubberne har så godt et samarbejde med Sydbank Arena og føler sig velkomne og er tilfredse med at benytte de dejlige faciliteter.
Jeg er også oprigtig glad for, at vi fra Kolding Kommunes side har kunnet yde et beskedent økonomisk bidrag til det flotte stævne. Jeg mener klubberne fortjener al mulig opbakning, for de utroligt flotte resultater de og deres kæmpere opnår. De gør os oprigtigt stolte når de kæmper og repræsentere Kolding, rundt om i Danmark og den ganske verden. Deres store arbejde med stævner og arrangementer imponere bestemt også. Jeg er godt klar over hvor meget arbejde det må kræve og derfor kan jeg kun udtrykke min dybest respekt for jeres flotte arbejde.
Jeg håber det også lykkes dem at få et DM i karate, til Kolding, på et tidspunkt.

Søren Rasmussen
Formand for Fritids- og idrætsudvalget
Dansk Folkeparti
Primulavej 7
6000 Kolding